Ploi torenţiale în toată ţara

Meteorologii au emis sâmbătă o informare de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă de la ora 13.00 până la ora 23.00.

CITEŞTE ŞI: Un viceprimar PSD l-a ameninţat cu sabia pe liderul organizaţiei locale ALDE (video)

Astfel, ploi cu caracter torențial, descărcări electrice vor avea loc în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane. O prognoză specială pentru București arată că probabilitatea de apariție a acestor fenomene va fi mai ridicată între orele 16.00 și 19.00.

CITEŞTE ŞI: Misterul morţii a doi fraţi. Părinţii, bănuiţi că i-au otrăvit

În intervalul orar 13.00 – 23.00, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane. Cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…45 l/mp, a informat ANM.

CITEŞTE ŞI: În Serbia a fost modificat Codul penal: Închisoare pe viaţă pentru crime, violuri, hărţuire sexuală asupra minorilor, gravidelor şi persoanelor neputincioase

0 Comments

No Comment.