Plic cu 30.000 de euro găsit sub roțile unui cărucior, la supermarket, în Timișoara, nimeni nu-l revendică

euro 5

Un plic cu 30.000 de euro a fost găsit sub roțile unui cărucior, la supermarket, în Timișoara. Nimeni nu-l revendică, deocamdată, iar agentul de pază care a anunțat poliția va fi premiat.

CITEȘTE ȘI: Copil de 15 ani, răsturnat cu maşina la volanul căreia se afla, într-un şanţ de pe marginea drumului

O angajată a unui supermarket din Timişoara a găsit un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro, blocat între roţile unui cărucior de cumpărături. Plicul a fost predat unui agent de pază, care l-a desfăcut și a văzut că în el era o mică avere. Ulterior, a fost predat Poliţiei, iar proprietarul este căutat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, pentru News.ro, că poliţiştii fac verificări pe camerele de supraveghere pentru identificarea proprietarului sumei de bani pierdută într-un supermarket din Timişoara.

”Poliţiştii timişeni au fost sesizati cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi comerciale situate în Calea Şagului din municipiul Timişoara a găsit pe jos în incinta societăţii un plic în care se afla o sumă considerabilă de bani. Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Timişoara în baza unui proces verbal. Poliţiştii efectuează verificări în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor”, a declarat Aurora Voicilă.

sursa: observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns