Planul meschin al administrației Fritz de a-l compromite pe viceprimarul Tabără: ”Să-i dăm cu cumnatul în cap!”

Cosmin Tabără: "Se întâmplă mereu tragedii. Unde sunt spațiile de cazare pentru situații de urgență la Timișoara?"

Planul meschin al administrației Fritz de a-l compromite pe viceprimarul Tabără: ”Să-i dăm cu cumnatul în cap!”

Laboratoarele USR Timiș au pregătit o mișcare năucitoare, gândită strict pentru a-l scoate din cărți pe viceprimarul liberal Cosmin Tabără și a-l compromite în fața colegilor de partid și a timișorenilor. După ce Tabără s-a poziționat în ultima vreme împotriva unor măsuri luate de adminsitrația Fritz (cea mai recentă fiind față de numirile în CA al STPT), conducerea primăriei a gândit o mișcare diversionistă, care ar fi avut un efect uriaș în plan mediatic. Iată planul meschin (dar foarte eficient ca lovitură de imagine, în același timp) pus la cale de echipa USR pentru a-l discredita pe Tabără.

Pentru a crea impresia că acesta joacă la două capete, cei din USR s-au gândit să numească în fruntea STPT o persoană care să valideze această speculație: Constantin Cocheci, care este chiar cumnatul lui… Cosmin Tabără! În felul acesta, viceprimarul liberal ar fi putut fi ușor acuzat de joc dublu, percepția publică fiind aceea că și-a pus cumnatul director și este în înțelegere cu USR. Scandalos este că pentru punerea în aplicare a acestui plan se sacrifică o societate a consiliului local și se încalcă principiile de transparență și concurență pe care conducerea primăriei le tot invocă.

Cosmin Tabără a aflat total întâmplător de această mișcare, pe holurile primăriei, după cum a declarat, iar după ce a avut confirmarea acestei mutări ce urmează să se producă în curând, a organizat o conferință de presă în care s-a delimitat total de o eventuală numire a cumnatului său în funcția de diretor al STPT:

”În mod normal, ar fi trebuit să fiu anunțat de către colegii mei, care însă au dat dovadă de lipsă de fair-play și de bun simț, încercând să mă atragă într-o capcană pentru a fi etichetat politic. Mă delimitez total de această numire, pe care trebuie să și-o asume Ruben Lațcău și Raul Ambruș. Pe mine m-au pus în fața faptului împlinit, fără să stăm înainte de vorbă, așa cum era firesc. Familia e familie, iar politica și administrația sunt alta. Eu iau această intenție ca pe un atac personal la adresa mea, în tentativa de a mă lega de deciziile lor și de a-mi pune la îndoială caracterul”.

CITEŞTE ŞI: Chirurgul prins luând mită la Timișoara ar fi primit bani de 6 ori într-o singură săptămână

Întrebat dacă l-ar numi pe cumnatul său în fruntea STPT (care este simpatizant USR, după cum știe Tabără), în cazul în care ar fi avut acest atribut, viceprimarul liberal a fost ferm:

”Nu. Nu sunt adeptul numirii rudelor și apropiaților în funcții. Acolo trebuie să fie transparență, concurs, trebuie discutat la masă, nu pe sub masă, așa cum se făcea pe timpul lui Iliescu, adică genul de politică pe care USR o detestă, dar pe care văd că îl practică. Repet, nu vorbesc de capacitatea profesională a cumnatului meu, ci de modul în care este abordată problema, dorindu-se ca numele meu să fie legat de această numire”.

Totuși, Tabără a avut și puterea de a glumi: ”Pe această cale, îmi anunț rudele și apropiații că s-ar putea să fie numiți în funcii publice de cei din USR, doar ca să facă legătura cu mine”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Planul meschin al administrației Fritz de a-l compromite pe viceprimarul Tabără: ”Să-i dăm cu cumnatul în cap!”

  1. Parsiva manevra, m-as bucura ca impreuna cu dvs sa reuseasca sa puna in ordine lucrurile.

    Luati-o ca pe un bumerang, ajutati-l dvs sa reuseasca si le dati cu firma in cap.

    Asocierea dumealui cu dumneavoastra, il face sa para un om de incredere.

    Mie asta imi inspira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *