Plajă cu nisip fin, leandrii, hidrobiciclete și parc de distracții, în vestul țării

plaja 2

Plaja din staţiunea arădeană Ghioroc se va deschide cu nisip nou, leandri și un parc de distracții pentru copii. Consiliul Județean a alocat 3,4 milioane lei pentru dezvoltarea comunei, incluzând aici și extinderea parcării plajei cu încă 286 de locuri, spune președintele instituției, Iustin Cionca.

CITEȘTE ȘI: Se spune că vremea de Florii o prevestește pe cea de Paște. Se adeverește sau nu anul acesta superstiția?

“Suntem în toiul pregătirilor pentru un nou sezon estival pe plaja Lacului Ghioroc. De obicei deschiderea sezonului avea loc pe 1 mai, dar din cauza pandemiei deschiderea oficială va avea loc când evoluția medicală ne va permite. Terasele stațiunii de interes local Ghioroc sunt deja deschise, dar cu respectarea restricțiilor legale. Se muncește acum și la curățenie, dar și la un nou debarcader unde vor fi amplasate hidrobicicletele”, spune Iustin Cionca.

Primarul comunei, Corneliu Popi Morodan, spune că înainte de 1 mai vor fi replantați pe plajă palmierii, care creează un ambient exotic pe malul lacului.

Chiar dacă sezonul estival depinde de restricțiile epidemiologice, campingul își va deschide porțile pentru turiști începând cu 1 mai.

În vara din 2019, înaintea pandemiei COVID, plaja de la Ghioroc a atras peste 130.000 de turiști.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *