Mesajul unui medic pentru antivaccinişti: Fiecare om care se vaccinează împotriva COVID-19 vă cedează dumneavoastră un loc în terapie intensivă

Medicul Gabriel Diaconu a tras un semnal de alarmă, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, pentru persoanele care nu doresc să se vaccineze împotriva Covid-19, spunând că cetăţenii care se vaccinează cedează un loc la ATI celor ce susţin campaniile antivaccinare.

CITEȘTE ȘI: Plajă cu nisip fin, leandrii, hidrobiciclete și parc de distracții, în vestul țării

Dacă în urmă cu câteva săptămâni nu erau suficiente vaccinuri, dar erau mulţi oameni care doreau să se vaccineze, acum sunt doze de vaccin disponibile, dar nu mai sunt doritori. Medicul  Gabriel Diaconu a făcut sâmbătă o postare pe pagina persoanală de Facebook, în care a spus că fiecare om care se vaccinează cedează un loc la Terapie Intensivă şi face cadou celor ce  nu doresc să se imunizeze, un ventilator, cu tot cu echipă de îngrijire. ,, O doamnă, Elena Elena (aşa se recomandă), îmi scrie că îmi cedează vaccinul. Îmi plac la nebunie aceşti oameni, cum îşi închipuie ei că mai întâi au drepturi, după aia şi le iau în proprietate, după care şi le cedează mărinimos. Stimată doamnă Elena Elena, lucrurile stau un pic invers. De fapt, fiecare om care se vaccinează împotriva COVID vă cedează dumneavoastră un loc în terapie intensivă. Vă face cadou un ventilator cu tot cu echipă de îngrijire. Fiecare om care se vaccinează vă cedează un loc la masă la restaurant sau la terasă, un bilet la mare sau la meci sau la concert.

Citeste mai mult aici: adev.ro/qs3z1e


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Xyz 26 aprilie 2021
Bai , maimutoiule  , sluga sistemului anarhist De cand esti  tu Mafalda  c*rului?  Nesimțit ordinar Vuvuzeaua  guvernului demagog.