Piloții de la Krepelka Motorsport, clasări fruntașe și în etapa de la Sinaia

krepelka

Și etapa a cincea a Campionatului Național de Viteză în Coastă, desfășurată la Sinaia, a adus clasări fruntașe pentru piloții clubului timișorean de automobilism Krepelka Motorsport. Pe unicul traseu stradal din țară, Alexandru Krepelka a mai bifat o victorie la clasa N1 (1.600 cmc), făcând un pas important spre un nou titlu de campion al României în puternica întrecere organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

CITEȘTE ȘI: Salve de tun, defilare cu torțe și concerte de Ziua Timișoarei

Și colegul său Adrian Măduță a încheiat etapa de la Sinaia pe prima poziție, performanță reușită la clasa Diesel. Alin Cristea a fost al doilea la N1, cu această clasare muncită el consolidându-și poziția secundă în ierarhia generală, aflându-se în urmărirea liderului Alexandru Krepelka. Mihai Alexandrescu a fost pe primul loc la Dacia Revival – grupa 1, pe poziția a treia în clasamentul general Dacia Revival, el reușind și poziția a treia la clasa Mașini Istorice I2. Totodată, Gabriel Conduris s-a clasat tot pe poziția secundă la Dacia Revival – grupa 1, în timp ce Andrei Teodorescu a ratat de puțin podiumul.

„Le mulţumim partenerilor noştri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea şi Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot și totodată președintele clubului Krepelka Motorsport. În ediția din acest an a Campionatului Național de Viteză în Coastă au mai rămas de disputat etapele de la Baia Mare (28-29 august), Câmpulung Muscel (18-19 septembrie) și Poiana Brașov (9-10 octombrie).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *