Pieţarii, greu de mulţumit

cartan 5

Comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în piaţa timişoreană „Badea Cârţan” au fost nevoiţi să se mute din acest amplasament, din cauza lucrărilor de modernizare demarate aici.

Pentru a nu se întrerupe activitatea, comercianţii au fost mutaţi, temporar, în Piaţa Traian, însă decizia a stârnit multe nemulţumiri. „Ştim şi noi că majoritatea strâmbă din nas, pentru că spaţiul din Traian e cam impropriu.
traian 3 1
Nu este acoperiş, iar acum vin ploile, nu va fi prea confortabil”, spune Victor Ştefan, directorul SC Pieţe SA Timişoara. Doar sectorul de flori a rămas în „Badea Cârţan”, el nefiind afectat de lucrările preconizate.

Într-adevăr, comercianţii, indiferent că sunt producători sau angajaţi ai unor firme de profil, nu sunt încântaţi de locaţia din „Traian”, chiar dacă nu peste mult timp vor avea un spaţiu modern în „Badea Cârţan”.

Astfel, noua piaţă va fi închisă total şi se vor realiza lucrări interioare care vor asigura pe timpul iernii o temperatură de 12-14 grade. Lucrările efective vor debuta chiar azi, odată cu deschiderea şantierului, şi se vor încheia în 30 noiembrie.

Valoarea totală a execuţiei este de 200.000 de euro. Directorul Victor Ştefan a precizat că urmează să intre în proces de modernizare Piaţa de flori 700 şi Piaţa din Giroc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *