„Big Brother” a devenit funcţional

Într-un comunicat remis ieri presei, Direcția Edilitară a Primăriei Municipiului Timișoara a anunțat următoarele: „Vă aducem la cunoştinţă faptul că sunt funcţionale radarele de viteză pentru identificarea celor care depășesc viteza regulamentară şi transmiterea automată a imaginii şi a datelor de identificare ale mașinii care a săvârşit abaterea, precum şi sistemele de detecţie a trecerii pe culoarea roşie a semaforului electric şi transmiterea automată a imaginii şi a datelor de identificare ale maşinii.

Începând cu data de 11.09.2017, imaginile vor fi transmise Biroului Poliţiei Rutiere Timişoara, pe suport electronic, pentru a dispune măsurile care se impun. Tragem un semnal de alarmă şi facem apel către toţi conducătorii auto să respecte semnificaţia semnalizării rutiere de pe raza municipiului Timişoara, pentru a evita sancţionarea contravenţională/penală etc”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “„Big Brother” a devenit funcţional

  1. Robu si Culita se laudau cu sistemul lu’ peste ca fiind functional din decembrie 2015! Deci pana acum sistemul nu a fost functional, a consumat curent de pomana iar zecile de oameni au fost platiti degeaba. Dosar penal protagonistilor din rolurile principale pentru aceste gainarii

Lasă un răspuns