Pictură în direct, în incinta Art-Hoc

inedit

Doar astăzi şi mâine, de la ora 17, timişorenii care vor să pătrundă în universul spectaculos al unui artist plastic care tocmai creează mai au şansa de a participa, în generosul spaţiu Art-Hoc (Piaţa Unirii nr 6, et. I), la evenimentul Open Studio & Live Painting cu pictorul Flavius Tiberiu Buzea (foto). La fel ca în seara precedentă, acesta va lucra la câteva tablouri chiar în faţa publicului, în vreme ce spectatorii vor putea să deguste un pahar de vin, dar şi să urmărească o filmare cu toate etapele de pregătire, de la tăierea pânzei, la schițele pentru viitoarele opere de artă.

„Proiectul a pornit de la ideea că în diferitele arii ale artei, privitorului i se prezintă exclusiv produsul final. Indiferent că este vorba despre un concert, un spectacol de balet, de teatru sau de o expoziție, omul de rând nu este în general familiarizat cu procesul de creație, ci mai degrabă cu rezultatul. Am iniţiat această manifestare inedită din dorința de a invita publicul <<în spatele cortinei>>. De aceea, ArtisanArt și Art-Hoc au lansat artistului Flavius Tiberiu Buzea, provocarea de a-și muta atelierul timp de trei zile (de luni până miercuri) în spațiul Art-Hoc, de a se lăsa privit și de a interacționa cu publicul în timp ce se află în fața șevaletului.

Mâine, la finele altor trei ore de pictură live, lucrările realizate vor ajunge pe simezele Art-Hoc, iar doritorii le vor putea achiziţiona pentru a susţine artistul”, spune artista plastică Teodora Pop, gazda de la Art-Hoc. Acest centru cultural extrem de activ este un spațiu de proiecte artistice, aflat în inima Timișoarei, în Piața Unirii 6, unde iubitori ai artei au ocazia să interacționeze cu creatorii de frumos prin expoziții, proiecte artistice, workshopuri, cursuri de artă pentru copii și adulți și cursuri de dezvoltare personală prin artă.

Flavius Tiberiu Buzea este un artist timișorean care, după o experiență de zece ani în fața șevaletului, a început recent să iasă în fața publicului prin participări la expoziții de grup și personale. Tiberiu a acceptat cu mult curaj provocarea de a picta în fața timişorenilor şi de a răspunde întrebărilor lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns