Piaţa Libertăţii şi-a găsit identitatea – FOTO

scuter

După ce s-a decis îngroparea sub ciment a băii turceşti, Piaţa Libertăţii va deveni pustie, prea puţine lucruri având turiştii de văzut în zonă.

Pentru că Timioşara seamănă uneori cu un sat fără câini, tinerii au descoperit că „piaţa lui Robu” este numai bună pentru cascadorii cu motoscutere şi trotinete. Aşa cum ne-am obişnuit de ceva timp, prin oraş se circulă (ca niciunde altundeva) cu motoscutere pe zonele pietonale, fie că vorbim de trotuare, pieţe sau parcuri pentru copii, fără ca vreunui poliţist să-i pese de acest lucru.

E drept, ei au alte misiuni în Timişoara, păzirea pasajului Michelangelor sau a panseluţelor. Ce contează că adolescenţii teribilişti fac flic-flacuri printre pietoni?

Prin urmare, turiştii care vin în oraş pot admira scuteriştii din Piaţa Libertăţii, că doar Nicolae Robu a dorit să facă din acest loc unul dedicat… evenimentelor.

Dar, pentru siguranţa lor, turiştii pot opta pentru investiţiile… private, unde s-a găsit o soluţie pentru scoaterea la lumină a unei file de istorie.

În Piaţa 700 stăvilarul îşi aşteaptă vizitatorii într-un cadru mai… sigur.

scuter1

scuter2

stavilar


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Piaţa Libertăţii şi-a găsit identitatea – FOTO

  1. .. pai politia locala era ocupata cu evacuarea CORULUI REGAL Olandez cum sa vada motoscuteristii si alaiurile de nunti

  2. Am trecut si ieri prin Piata Libertatii. Absolut SINISTRA! Chiar ma gandeam cum sa fac s-o ocolesc in plimbarea pe care o voi face in seara aceasta cu un grup de prieteni veniti la un concurs national. As putea spune ca e opera lui Robu, dar mi-e jena pur si simplu.

  3. aaaa daaaa asa era extraodrinar de frumos…

    [IMG]http://i58.tinypic.com/2ef3lfp.jpg[/IMG]
    [IMG]http://i62.tinypic.com/11mcbq1.jpg[/IMG]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *