Bătrână escrocată cu 12.000 de lei prin metoda ,,Premiul aniversar”

batrana telefon

Cu toate că IPJ Caraș Severin a atras atenția și a emis o serie de anunțuri și comunicate prin care cetățenii erau informați asupra faptului că escrocii au scornit o altă metotă de a înșela oamenii și ne referim aici la metoda ,,Premiul aniversar Romtelecom” – iată că din păcate, se mai găsesc cetățeni care se lasă prea ușor păcăliți. Și aici ne referim la cazul unei bătrâne de 83 de ani din Băile Herculane.

În data de 24.08.2015, un notar public în oraşul Băile Herculane, a sesizat poliţia că la biroul notarial s-a prezentat C.D. din Băile Herculane, pentru a ridica „Premiul Aniversar Romtelecom”, în valoare de 38.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în data de 24.08.2015, C.D. a depus într-un cont bancar suma de 12.000 lei, pe numele C.L., cu care a vorbit la telefon şi i-a spus că a câştigat premiul respectiv. C.L., care locuieşte în comuna Ştefăneşti, mai exact, în satul Goleşti din județul Argeş, a ridicat suma respectivă de bani şi a dat-o altei persoane. Cercetările continuă faţă de C.L. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

De menționat faptul că la Băile Herculane, aproape nu există hotel, pensiune sau loc public, în care să nu fie pus un afiș prin care cetățenii sunt informați despre acest mod de operare. Ba mai mult, un anuț similar a fost făcut la Herculane și prin intermediul televiziunii locale.

infocs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *