Inconştienţi şi periculoşi. Alai de nuntă în zig-zag pe o şosea din Arad – VIDEO

alai

Inconștienți sau doar cu spirit de aventură pe șosele? Priviți imaginile și decideți în care categorie merită puși șoferii care au făcut parte dintr-un alai de nuntă, relatează aradon.ro.

Imaginile au fost înregistrate pe drumul care leagă localitatea Șofronea de municipiul Arad. Un zig-zag periculos, un joc al șoferilor din alai care au provocat panică printre cei care au încercat să-i depășească. Nu a fost ușor nici pentru cei care au îndrăznit să treacă de alai și nici pentru cei care veneau pe banda cealaltă…Un joc care oricând se poate transforma într-o tragedie.

Dar se pare că este noul trend printre nuntașii cu ceva mai multă adrenalină, trend care cu siguranță te face remarcat (dacă nu ai auzit claxoanele, nu ai văzut baloane sau paglicile de pe mașini) printre celelalte mașini din trafic. Totul este să rămâi în coloană.

Invită cineva și poliția rutieră la nunțile astea? Măcar să asigure paza celorlalți participanți la trafic, că de amendat nu prea se înghesuie nimeni. Doar nu strică poliţiştii bucuria nunții…

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *