Petricevic și Olah, de la SCM OHMA Timişoara, la lotul naţional

O lună grea pentru Leii din Banat: șase meciuri și aproape 5.000 de kilometri de parcurs

Echipa națională masculină de baschet a României s-a reunit la Ploiești pentru a pregăti partida cu Albania din precalificările la Campionatul European 2025. Meciul va avea loc joi, 24 februarie, la ora 18,00, în orașul prahovean.

Clubul timişorean, SCM OHMA, îi dă la lot pe selecționerul Dragan Petricevic și pe pivotul Alexandru Olah, în vreme ce Edward Petrescu este pe lista rezervelor.

Este al doilea joc al „vulturilor”, în aceste precalificări. În primul meci din grupa B, la 28 noiembrie 2021, tricolorii s-au impus în Luxemburg, 73-70, după ce au fost conduși cu 16-2.

„Sunt optimist și acest optimism vine din modul cum jucătorii au abordat acțiunea trecută. Mi-a plăcut foarte mult dorința de a învinge. Rareori am întâlnit o națională a României care să fie condusă în deplasare la o diferență destul de mare, la început de meci, și apoi să revină și să câștige. Asta îmi dă multe speranțe pentru meciul cu Albania”, a declarat Dragan Petricevic.

Clasamentul le are pe toate cele trei echipe ale grupei cu două puncte: Albania (coșaveraj 92:89), România (73:70) și Luxemburg (159:165), aceasta din urmă din două meciuri. Prima clasată din cele trei grupe ale precalificărilor și cel mai bun loc secund merg în faza următoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *