Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră

peste confiscat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara au confiscat aproximativ 40 kilograme peşte, diferite specii, pe care un cetăţean român le transporta în condiţii improprii şi fără a deţine documente legale.

În cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Svinita, I.T.P.F. Timişoara, au oprit pentru control pe D.N.57, un autoturism Marca Volkswagen, în care se aflau două persoane de sex masculin.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat în portbagaj, cantitatea de 38,6 de kilograme peşte proaspăt, transportată în condiţii improprii, în saci de rafie. Cantitatea de pește aparținea pasagerului D.A., în vârstă de 42 ani, domiciliat pe raza judeţului Bistrita-Nasaud, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.

Peştele a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns