Condamnat pentru hărțuire sexuală și folosirea funcției în scop sexual, reținut de poliție

hartuire sexuala 1

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Timișoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, hărțuire sexuală și folosire a funcției în scop sexual în formă continuată.

În data de 04.04.2018, în jurul orei 22, în Punctul de Trecere a Frontierei Portile de Fier I – aflat în competența I.T.P.F. Timişoara – s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român O.V., în vârstă de 55 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a închisorii, alertă introdusă de autorităţile române în data de 04.04.2018.

Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani, 6 luni și 20 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, hărțuire sexuală și folosire a funcției în scop sexual în formă continuată.

Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinti, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns