Peste 73.000 de elevi din Timiș merg fizic la școală

Peste 73.000 de elevi din Timiș merg fizic la școală

Stabilirea pragului de vaccinare în rândul angajaților din unitățile de învățământ pentru reluarea cursurilor față în față a permis, în județul Timiș, redeschiderea unui număr de 148 de școli și grădinițe cu personalitate juridică (din cele 221 existente la nivelul județului).

Aproximativ 73.000 de elevi din Timiș s-au reîntors în bănci, 43.278 fiind în Timișoara.

Excepții sunt la Liceul Tehnologic ”Emanuil Ungureanu”, Liceul de Arte Plastice și Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu, unde, din cauza unor lucrări de execuție la infrastructură, activitățile didactice se desfășoară în sistem online deși în aceste licee pragul de vaccinare este de peste 60 la sută.

CITEȘTE ȘI: Aberații timișorene: Polițiștii locali pot să fie pensionari, dar șeful lor să facă sală! – Renaşterea bănăţeană (renasterea.ro)

Datele din teren arată că procentul de vaccinare în rândul cadrelor didactice din Timiș se află pe un trend ascendent.

Până la sfârșitul acestei săptămâni se preconizează modificări ale Ordinului comun 5338 din 1 octombrie, astfel încât, indiferent de rata de vaccinare în unitățile de învățământ, activitățile didactice să se poată derula fizic în localitățile în care rata de infectare nu depășește 3 la mia de locuitori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns