Accident grav în Timiș. Două persoane și-au pierdut viața, alte zece au fost transportate la spital. Victimele sunt cetățeni străini (foto)

Șoferul care a provocat accidentul soldat cu moartea a doi migranți nu avea permis. Nici mașina nu era a lui

Un echipaj al ISU Timiș  a fost solicitat, la ora 17:35,  să intervină la un accident rutier, un autovehicul răsturnat, cu mai mulți pasageri în interior, în localitatea Iecea Mică.

accident 1 9

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia.

accident 2 9

Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 12 persoane implicate în accident, dintre care 2 victime decedate. Alte 10 persoane au fost transportate la spital.

accident 3 7

Victimele sunt de bărbați, cetățeni străini, imigranți. Au fost preluate de echipajele medicale, urmând a fi transportate la spital.

accident 5 1

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident grav în Timiș. Două persoane și-au pierdut viața, alte zece au fost transportate la spital. Victimele sunt cetățeni străini (foto)

Lasă un răspuns