Peste 700 de oameni s-au vaccinat, în doar patru ore, la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

Maratonul Vaccinării de la Timișoara pare a fi, cel puțin după primele ore, o reusită. Timișorenii s-au așezat la rând cu mai bine de o ora înainte de deschiderea celor 30 de fluxuri organizate la Centrul Regional de Afaceri. Și au continuat să vină, așa încât, deși se lucreză la foc continuu, la un moment dat timpul de așteptare depășea o ora.

CITEȘTE ȘI: Alimentul al cărui preț a explodat în 2021. Românii îl consumă în exces, cel puțin un kilogram pe an

Centrul este deschis însă non stop, așa că cei care vin la ore mai târzii au toate șansele să nu fie nevoiți să aștepte prea mult. Pentru vaccinare și organizare acolo lucrează aproape 500 de voluntari, medici, asisteni și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie.

O noutate este faptul că vaccinarea se poate face doar cu buletinul, adică nu este nevoie de înscrierea în platforma de vaccinare, operațiune care îi punea pe mulți în încurcătură. Serul folosit este Pfizer și sunt disponibile aproape 13.000 de doze. Asta în condițiile în care, săptămâni la rând, rată de infectare din Timiș a fost printre cele mai mari din țară iar Timișoara și localitățile limitrofe au fost în carantină.

Ca un amănunt deosebit, printre cei care au mers acolo la vaccinare s-au numărat și membrii ai trupei Cargo, al cărui lider, Adi Bărar, s-a stins din cauza coronavirusului.

Centrul va rămâne deschis până luni dimineață, la ora 8.00. Pentru rapel va fi organizată o acțiune similară, doar că locul de administrare va fi Sala Sporturilor „Constantin Jude”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Peste 700 de oameni s-au vaccinat, în doar patru ore, la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

  1. Cei ce s-au impins in fata si au facut vaccin prin trafic de influenta, CE AU CASTIGAT?
    Au facut vaccin cand nu le era randul iar oamenii din gripele de mare risc au ajuns in pamant!
     

Lasă un răspuns