Peste 500 de muncitori pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud

Peste 500 de muncitori pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud

Peste 500 de muncitori pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud

Lucrările de relocare a liniilor electrice LEA 220 kV pe cele trei sectoare de interferență cu varianta de ocolire Timișoara Sud, în zona localității Moșnița Nouă, s-au terminat, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

”Echipele de muncitori lucrează în continuare în două schimburi, 24 de ore din 24, la partea de drum, iar la partea de structuri se lucrează atâta timp cât permite lumina naturală.

CITEȘTE ȘI: Un grup de medici dintr-un spital din Timișoara își acuză șeful că și-a ajutat tatăl, coleg cu ei, să fie plătit timp de doi ani fără să lucreze

Ca mobilizare de personal, pe șantier sunt peste 500 de persoane – muncitori (dulgheri, fierari, laboranți, trafic, etc.), mecanici, șoferi etc.

Lucrări executate în ultima săptămână la partea de terasament între zona Freidorf și Moșnița Nouă – umpluturi, betonări și ranforsări de șanțuri, iar la structuri sunt diferite stadii necesare pentru cele 12 pasaje și poduri de pe tot traseul (Freidorf – Ghiroda) – foraje, betonări, armări, cofrare, montare hidroizolație etc”, transmite sursa citată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *