Peste 400 de copii au vizitat Poliția Locală Timișoara, cu ocazia Zilei Porților Deschise

Peste 400 de copii au vizitat Poliția Locală Timișoara cu ocazia Zilei Porților Deschise

Peste 400 de copii au vizitat Poliția Locală Timișoara cu ocazia Zilei Porților Deschise

Mare veselie, astăzi, la sediul Poliției Locale Timișoara, care și-a deschis porțile, de Ziua Poliției Locale din România, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena.

”Peste 400 de copii ne-au trecut astăzi pragul, de la unități de învățământ precum Grădinița Sânmihaiu Român, Grădinița PP 11, Colegiul Național Bănățean, Școala Generală nr. 4, Școala Generală Rudolf Walther, Liceul Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu, dar și copii cu părinți care și-au dorit foarte tare să viziteze sediul nostru, să vadă autospecialele, motocicletele, bicletele, dotarea polițiștilor locali, sala de sport, să afle cât mai multe despre activitatea Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolul The Infernal Comedy, avându-l ca protagonist pe John Malkovich

Bucuria a fost foarte mare, lucru împărtășit de micuți și de cadrele didactice care i-au însoțit, toți cei prezenți manifestându-și încă de pe acum dorința de a ne revedea și anul viitor”, transmite Poliția Locală Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *