Peste 200 noi locuri de muncă într-o comună de lângă Timișoara. Şi o investiţie de 33,5 milioane de euro

Peste 200 noi locuri de muncă într-o comună de lângă Timișoara. Şi o investiţie de 33,5 milioane de euro

Peste 200 noi locuri de muncă vor fi create în următoarele șase luni într-o comună de lângă Timişoara. Este vorba despre Şag, iar joburile vin ca urmare a unei investiții în valoare de 33,5 milioane de euro, cea mai mare sumă acordată pentru un obiectv în toată istoria localității.

Investiția vizează edificarea unui complex logistic ”PROFI”, cu sistematizare pe verticală, acces auto, împrejmuire și racorduri la utilități.

Magazinul va fi situat lângă stația ”Petrom”, iar centrul logistic va fi amplasat la ieșirea din Șag spre Timișoara, pe partea dreaptă.

”Mulțumesc tuturor celor implicați pentru eforturile depuse, într-o perioadă extrem de dificilă, în scopul realizării acestei importante investiții ce se va derula în comuna noastră”, a declarant Flavius Roșu, primarul comunei Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Peste 200 noi locuri de muncă într-o comună de lângă Timișoara. Şi o investiţie de 33,5 milioane de euro

  1. Mult se mai lauda primarul ala.Acum are investitori privati dar nu e meritul lui el nu este in stare sa faca nimic.Nici macara cand are bani nu face nimic.Este un laudaros si un mincinos.

  2. serios Marus ? i-l cunosti personal sau din auzite?eu spun ca te inseli,este un om cu coloana vertebrala care nu are nimic in comun cu indivizi ca tine…..la unii frustarea e atat de mare incat debiteaza numai tampenii…..daca taceai pareai destept.

  3. Aris, un om cu coloana vertebrala nu asfaltează doar strada lui și la restu își bate joc de bani mintindu-i ca pana în decembrie le asfaltează străzile .
    Iar apoi renovează primăria cu acei bani.
    Mai deschide ochi!

Lasă un răspuns