Demisie la vârful unei importante asociații din Timiş

PSD Timișoara: Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte

Consilierul județean PSD Mihai Ritiviu a demisionat de la șefia Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș. Iată anunțul făcut de tânărul social-democrat:

”Sunt patru ani de când ocup funcția de preşedinte al Asociației pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului în Timiş. Partidul pe care îl reprezint a pierdut alegerile şi mi se pare firesc să mă retrag din pozițiile pe care le-am ocupat cu sprijin politic, motiv pentru care voi renunța în aceste zile la funcția de mai sus.

Las în urmă o echipă solidă, cu rezultate, şi am încredere că Asociația se va dezvolta în continuare. Tot în acelaşi spirit, intenționez să nu mai candidez pentru o nouă poziție în cadrul Asociației Regiunilor Europene, în măsura în care Timişul îşi va putea menține şi prin altcineva poziția influentă din acest for.

Ține de normalitate şi bun simț ca, în momentul în care partidul pe care îl reprezinți nu se mai află la guvernare, să faci loc celor nou aleşi, fără să te agăți de funcții. Asta nu înseamnă că nu ne vom mai vedea în continuare aici. PSD Timiş are patru ani în care să arate că este o alternativă pentru guvernarea locală şi nu va rata această ocazie!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Demisie la vârful unei importante asociații din Timiş

Lasă un răspuns