Peste 20 de concurenți din România, Serbia și Ungaria și-au anunțat prezența, într-o localitate timișeană, la concursul ”Ceaunul gastronomic”
Duminică, 14 mai, începând cu ora 8, în curtea școlii din Stamora Germană, ceaunele vor da în clocot, la ediția din acest an a concursului ”Ceaunul gastronomic”.
CITEȘTE ȘI: Concert inedit pe Bega, la Timişoara. Publicul este aşteptat pe ambele maluri
Până acum s-au înscris 23 de participanți, cu diferite specialități culinare, printre aceștia fiind și specialiști în gătitul la ceaun din Serbia și Ungaria.
”Anul acesta se organizează “CEAUNUL GASTRONOMIC 2023” în localitatea Stamora Germană, pentru că anul trecut a fost la Gaiu Mic, iar în anii următori se va organiza la Moravița și apoi la Dejan.
Vă așteptăm să degustați specialitățile culinare preparate de concurenți, iar în jurul orei 13:00 să îi premiem împreună pe cei mai buni”, transmite Primăria Moravița.