Persoană ucisă în stil mafiot, tranşată şi incendiată în portbagajul unei maşini

mafiot

Persoană ucisă în stil mafiot, tranşată şi incendiată în portbagajul unei maşini

Un cadavru carbonizat a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropiere de Bucureşti, într-o maşină.

Masina a fost identificata dupa seria de sasiu. Este fabricatie 2017, inregistrata in Italia.

Descoperire macabră în apropierea Capitalei. A fost găsită o maşină incendiată ce conţine rămăşiţe umane carbonizate, tranşate în portbagaj.

CITEȘTE ȘI: Criminalul Antoniei, fetiţa din Arad ucisă şi incendiată pe câmp, condamnat definitiv la 17 ani de închisoare și plata unor daune de 200.000 de euro

În acest moment poliţiştii sunt la faţa locului pentru prelevarea de probe. Totul se întâmplă la o distanţă mică de Bucureşti, într-o localitate ilfoveană. Locul este izolat, maşina a fost găsită undeva pe câmp.

Au ajuns şi cei de la Medicină Legală puţin mai devreme, pentru a prelua spre analiză rămăşiţele umane.

Poliţiştii criminalişti sunt acolo, după ce cineva a sunat la 112 şi a anunţat descoperirea unei maşini incendiate pe câmp. Martoriii spun că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea gunoiului.

Maşina nu a putut fi încă identificată, întrucât au ars plăcuţele de înmatriculare. Din primele informaţii, victima al cărei sex nu a fost stabilit, a fost puternic lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată.

Locul este foarte bine izolat şi cu excepţia oamenilor de ordine nimeni nu poate intra pentru a vedea ce s-a întâmplat, conform antena3.ro.

Cu siguranţă în cursul zilei de azi, cei de la IJP Ilfov vor veni cu un comunicat oficial pentru a oferi opiniei publice primele date din anchetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns