Pero Milosevici, încă doi ani la Timişoara!

SCM Politehnica Timisoara

Antrenorul principal Pero Milosevici a semnat, joi, prelungirea colaborării cu SCM Politehnica Timişoara pentru încă două sezoane. Sosit pe Bega în urmă cu trei ani, tehnicianul muntenegrean a ridicat nivelul performanţei grupării alb-violete.

După menţinerea fără emoţii în Liga Naţională, SCM Politehnica a fost medaliată cu bronz în ediţia 2015-2016, a avut o comportare meritorie în Cupa EHF (2016-2017), iar în actuala stagiune a atins locul întâi în Liga Naţională de handbal masculin după 27 de ani.

„Cred că este un semnal foarte puternic pentru iubitorii handbalului din Timişoara. Cu bugetul generos votat recent, sper că vom ajunge la zi cu plăţile restante până la finalul acestui sezon. De asemenea, sper că în jurul lui Pero Milosevici şi al lui Cristian Fenici vom crea nucleul dur pentru ca Timişoara să nu lipsească mulţi ani din cupele europene la handbal”, a declarat directorul SCM Timişoara, Radu Ţoancă.

„Noul contract întăreşte munca pe care Pero Milosevici a făcut-o la Timişoara de când a venit. În contextul performanţelor pe care ni le dorim anul acesta, dar şi în viitor, am decis ca antrenorul nostru să rămână încă doi ani, cel puţin, la Timişoara. Acum avem două şanse de calificare în cupele europene, iar la anul ne dorim mai mult, poate chiar câştigarea campionatului”, a precizat, la rândul său, Ioan Doboşi, preşedintele secţiei de handbal din cadrul SCM Timişoara.

Managerul sportiv Dan Dumitru a spus următoarele: „Mi-am dorit această continuitate şi mă bucur că s-a concretizat. Este o confirmare a celor care au încredere în noi şi ne-au dat această posibilitate să facem ceva pentru handbalul de la Politehnica şi din Timişoara. Cred că anul acesta trebuie să ne calificăm într-o cupă europeană”.

„Am progresat pas cu pas, chiar dacă puţini sperau la acest lucru în urmă cu trei ani. Vom avea obiective dificile dacă ne comparăm cu alte cluburi cu bugete mai mari, dar cu siguranţă anul viitor vom lupta pentru un trofeu. Politehnica Timişoara este un club de care m-am ataşat, aşa cum m-am ataşat şi de oamenii de aici. Deşi am primit oferte de la alte cluburi, am decis să rămân aici. Vreau să cuceresc un trofeu cu Timişoara!”, a afirmat tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns