Pericolul încă persistă pe Brâncoveanu

verificari brancoveanu

Pompierii continuă verificările în zona bazarului de pe strada Constantin Brâncoveanu unde, în urmă cu o săptămână un incendiu a dus la moartea unei persoane, flăcările provocând, de asemenea, distrugeri importante.

În perioada 12-15 decembrie, patru echipe de specialitate ale ISU Banat au desfășurat activități de control privind apărarea împotriva incendiilor, la operatorii economici din zona Brâncoveanu.

Au fost urmărite existența autorizației de securitate la incendiu, exploatarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu, a instalațiilor electrice și de încălzire, asigurarea condițiilor de intervenție, verificarea modului de instruire al personalului, reglementarea fumatului, avându-se în vedere oprirea funcționării în cazul încălcării grave a cerinței de securitate la incendiu.

„În urma acestor controale, au fost verificați 13 operatori economici, fiind constate 38 de nereguli, pentru care s-au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 de avertismente și 15 amenzi contravenționale în cuantum de 150.000 de lei”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Printre principalele nereguli constatate au fost lipsa autorizației de securitate la incendiu; exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice şi căile de evacuare îngustate prin amplasarea de materiale (manechine, confecții textile, încălțăminte, etc), reducând lățimea liberă de circulație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pericolul încă persistă pe Brâncoveanu

  1. Riscul este cu atat mai ridicat cu cat cantitatea de carpe, zise haine din materiale sintetice este mai mare! Plus toate caile de evacuare sunt partial blocate de masute si manechine, primeaza doar castigul nu siguranta cumparatorului

Lasă un răspuns