Bilia, cel mai utilizat jucător de la ASU Politehnica

Douăzeci şi doi de jucători au fost utilizaţi în actuala ediţie a Ligii a II-a în tricoul alb-violet, iar dintre aceştia cel mai mult s-a aflat pe teren fundaşul Dănuţ Bilia. În vârstă de 32 de ani, el este unul dintre “veteranii” echipei ASU Politehnica, fiind depăşit doar de Alin Crişanov (39 de ani).

Bilia a strâns 1.800 de minute, fiind integralist în toate cele 20 de partide în care a evoluat. A lipsit doar la duelul de pe teren propriu cu Ştiinţa Miroslava, din etapa a 15-a, când a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Deşi evoluează în defensivă, el a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. A înscris o dată, într-un meci pe care fanii alb-violeţi nu-l vor uita prea curând, cel cu UTA, de pe stadionul “Dan Păltinişanu”, golul său aducând victoria timişorenilor. De asemenea, Dănuţ Bilia a purtat de patru ori banderola de căpitan al grupării ASU Politehnica în actuala stagiune fotbalistică.

“Podiumul” minutelor îi mai cuprinde pe Deian Sorescu (1.758) şi Raul Krausz (1.734). Cel mai puţin folosit jucător este Alin Crişanov (29 de minute). Singurul care nu a evoluat nici un minut în prima parte a ediţiei 2017-2018 este tânărul Vlad Bîte.

La polul opus, Cornel Predescu se poate mândri cu faptul că este singurul polist utilizat de antrenorul Bogdan Andone în toate cele 21 de meciuri din campionat, el ocupând locul al şaselea în topul minutelor jucate (1.573).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns