Performanțe remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă, categoria floretă

Performanțe remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă, categoria floretă

Performanțe remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă, categoria floretă.

În acest weekend capitala României a găzduit Campionatul Național de Scrimă, categoria seniori, eveniment la care au participat cei mai talentați scrimeri din țară.

ACS Floreta Timișoara a avut onoarea de a fi reprezentată de sportivii săi, Darius Malekshahian, Alan Fey și Filip Efros – de 17, 14 și 13 ani – nefiind niciunul așadar încadrat în categoria de seniori, după criteriul de vârstă.

Sâmbătă, 18 mai, a avut loc proba de floretă individual, la care Darius a reușit să se claseze pe locul III,  câștigând astfel prima medalie de bronz la categoria seniori pentru clubul ACS Floreta Timișoara.

Această performanță deosebită este o dovadă a talentului său și a muncii asidue depuse de el și antrenorii săi, Iulian Teacă și Moisuc Teofil.

Totodată, Fey Alan s-a clasat pe locul 15, o poziție respectabilă care reflectă dedicarea și efortul său, la doar 14 ani iar Efros Filip, la 13 ani, a ocupat locul 30, arătând progres și promisiunea unui viitor în scrima națională și internațională.

Probele pe echipe s-au disputat duminică, 19 mai, iar echipa ACS Floreta Timișoara s-a clasat pe locul 5, la un pas de podium, demonstrând potențialul lor în acest sport de elită.

„Suntem extrem de mândri de realizările sportivilor noștri și îi susținem în fiecare pas pe care îl fac în parcursul lor profesional.

floreta 1 2

Așteptăm cu nerăbdare viitoarele competiții și suntem convinși că toți sportivii noștri, vor continua să ne reprezinte clubul cu cinste la nivel național și România, la nivel internațional, și să obțină rezultate impresionante ca categoriile lor de vârstă și nu numai”, transmit reprezentanții Clubului ACS Floreta Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Medicul timișorean prof. univ. dr. Bogdan Timar, noul președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *