Performanţă în fitness. Foto

Performanţă în fitness. Foto

Performanţă în fitness. Narcisa Martin, de opt ori campioană naţională la Bikini Fitness (de patru ori absolută), campioană balcanică absolută şi medaliată cu aur şi cu argint în ultimii doi ani la Campionatul European la aceeaşi categorie, a început să obţină rezultate excepţionale şi ca antrenor de fitness.

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness s-a desfăşurat recent la Sibiu, iar cele şase fete de a căror pregătire s-a ocupat titrata sportivă născută la Iaşi şi stabilită la Timişoara s-au întors acasă cu opt medalii.

Mădălina Stanca (19 ani, Universitatea Cluj) a fost prima la Bikini senioare – 158 cm, aceeaşi clasare fruntaşă bifând-o la Fit Pair, şi a ocupat locul al doilea la Bikini junioare – categoria 16-20 de ani – 160 cm.

Delia Micşa (17 ani, Universitatea Cluj) a încheiat pe poziţia secundă la Fit Model senioare, a fost a treia la Bikini senioare + 172 cm şi la Bikini junioare 16-20 de ani + 166 cm şi s-a clasat pe poziţia a patra la categoriile Fit Model junioare şi Bikini First Timer junioare.

Luciana Ivănuţ (29 de ani, Fitness Performance Cluj-Napoca) a obţinut medalia de bronz la Bikini senioare – 169 cm şi s-a clasat pe locul al cincilea la Bikini First Timer senioare.

Roxana Moldovan (30 de ani, CSM Bistriţa) a fost a doua la Bikini senioare – 169 cm. Codruţa Păduraru (54 de ani, Dumi Gym Ianca) a ocupat locul al patrulea atât la Fit Model Masters (categoria masters a cuprins toate fetele cu vârsta între 35 şi peste 50 de ani), cât şi la Bikini Fitness Masters – categoria de vârstă + 45 de ani, fiind totodată semifinalistă la Bikini senioare (între 24 şi 35 de ani).

Diana Sima (29 de ani, Fitness Performance Cluj-Napoca) a fost semifinalistă la categoriile Bikini senioare – 158 cm şi Bikini First Time senioare.

Deşi sunt legitimate la cluburi din ţară, şase sportive provin din Timişoara şi se antrenează alături de Narcisa Martin la SmartFit Studio 1. La Sibiu a avut loc şi Gala Excelenţei, printre cei premiaţi aflându-se şi Narcisa Martin.

CITEŞTE ŞI: Andra și Holograf cântă la zilele unei comune de lângă Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *