Andra și Holograf cântă la zilele unei comune de lângă Timișoara

Andra și Holograf cântă la zilele unei comune de lângă Timișoara

Andra și Holograf cântă la zilele unei comune de lângă Timișoara

Joc și veselie, muzică bună pentru toate gusturile și activități pentru toate vârstele, în acest weekend, la „Zilele comunei Giarmata”.

Vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 18:00, vor urca pe scena amplasată lângă Sala de Sport din Giarmata nume mari din muzica românescă: Andra și Holograf – duminică, Maria Milu Sorescu, Ciprian Pop, Diana Selagea și mulți alții – sâmbătă.

Vineri sunt sărbătoriți artiștii de la Ansamblul Sânziene Bănățene, care împlinesc 18 ani de la înființare și care, cu ocazia „majoratului”, au pregătit un spectacol special.

”În fiecare zi a weekend-ului, Kids Club Giarmata, partenerul nostru de nădejde, împreună cu Școala din Giarmata au evenimente pentru copii, tot felul de surprize și activități pe care cei mici nu au voie să le rateze!”, transmit reprezentanții primăriei.

CITEȘTE ȘI: Rugă într-un sat din Timiș

Totodată, pompierii salvatori se adună pentru un altfel de apel, sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 16:00, pe platoul Sălii de Sport.

ruga giarmata1

 

”Pompierii noștri vor pune în scenă un adevărat spectacol, pentru cei mici și nu numai, vor face tot felul de demonstrații și, pentru cei curioși să cunoască îndeaproape activitatea lor, mașinile de pompieri vor fi accesibile și ușile lor deschise”, transmit organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *