Percheziţiile de luni din sediul Guvernului: 11 procurori ar fi participat la acţiune/ Surse: Investigaţia vizează modul de organizare a unui concurs pentru un post de funcţionar public

guvernul romaniei

11 procurori au participat la percheziţiile de la sediul Guvernului, într-un dosar care vizează un concurs pentru o funcţie publică, care ar fi avut loc în luna iulie, fiind suspiciuni că un candidat ar fi primit subiectele, susţin surse apropiate anchetei.

Pentru a ridica documentele din birourile Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, la sediul Guvernului ar fi mers 11 anchetatori, susţin surse apropiate anchetei.

Candidatul vizat de anchetă ar fi Iulia Teodorescu, consilier la SGG, fost purtător de cuvânt la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Cioloş şi fost jurnalist.

„Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 5 locaţii situate în sediul unei instituţii publice din Bucureşti. Percheziţiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secţiei de combatere a corupţiei, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie comise în cursul lunii iulie 2017”, a precizat DNA.
Surse judiciare au declarat că vizate au fost birourile Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul de la Guvern. Sursele citate precizează că ar fi fost solicitate documente şi de la Secretariatul General al Guvernului.

Luni seara, surse guvernamentale declarat că mai mulţi procurori DNA au ridicat luni documente de la Secretariatul General al Guvernului, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns