Percheziții în Timiș și Arad, la persoane bănuite de proxenetism. Video

Percheziții în Timiș și Arad, la persoane bănuite de proxenetism. Video

Percheziții în Timiș și Arad, la persoane bănuite de proxenetism. Video

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timișoara, efectuează 13 percheziții domiciliare la 14 imobile, din județele Timiș și Arad, pentru destructurarea a două grupuri infracționale organizate, specializate în proxenetism și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

„În fapt, s-a stabilit că, în perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice și juridice, sub paravanul a 4 societăți comerciale au constituit două grupuri infracțional organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituției și tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituției de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întrețineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane.

Vor fi puse în executare 21 de mandate de aducere.

CITEȘTE ȘI: Primarul Timișoarei ignoră o decizie definitivă a Curții de Apel

Suportul de specialitatea a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Unității Teritoriale de Analiză a Informației Timișoara.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba, Iași, Cluj, Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Percheziții în Timiș și Arad, la persoane bănuite de proxenetism. Video

  1. Sa mearga Politia pe calea Aradului de la Selgros pana spre Dumbravita sunt cel putin 10 practicante si intr-o parcare asteapta pestele intr-o masina gri de obicei,eu trec zilnic pe acolo in drum spre servici si-l observ,nu ar avea ce cauta acolo zilnic aceiasi masina intamplator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *