Percheziţii în Timiş: poliţiştii au descoperit peste 50 de kilograme de cannabis şi 40 de plante. Video

Percheziţii în Timiş: poliţiştii au descoperit peste 50 de kilograme de cannabis şi 40 de plante. Video

Percheziţii în Timiş: poliţiştii au descoperit peste 50 de kilograme de cannabis şi 40 de plante. Video

La data de 6 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat percheziții domiciliare, în județul Timiș, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc.

Potrivit IPJ Timiş, din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul anului 2023, o persoană și-ar fi înființat și întreținut o cultură de cannabis outdoor, în curtea locuinței sale, din județul Timiș, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din județ.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 40 de plante de cannabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală și 3 kilograme de substanță vegetală uscată, mărunțită și depozitată în mai multe recipiente.

O persoană a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului. La data de 7 septembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara.

IPJ Timiş a precizat că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Foto / Video: Poliţia Română


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *