”Pentru supermarketuri-mumă, pentru piețe-ciumă” Reacție la restricțiile din pandemie

pro romanai

Nicolae Birău, coordonator Pro România Timiș, condamnă decizia autorităților de a închide piețele în aer liber, în timp ce marile lanțuri comerciale rămân deschise.

CITEȘTE ȘI: Convinși că-i apără de COVID, românii golesc farmaciile de vitaminele C și D

”Suntem anunțați că, pe lângă alte obiective, se vor închide din nou piețele, dar supermarketurile rămân deschise până la ora 21. Totodată, specialiștii ne vorbesc de focarele din spațiile închise și că e de preferat ca interacțiunea între oameni să aibă loc în spații deschise cu distanțare. Domnilor guvernanți, cât de aberanți suntem să închidem piețele în care oamenii pot face cumpărături în aer liber, având mai mult spațiu decât într-un supermarket. Unde e focarul de infecție mai mare? Cât de ilogici suntem să omorâm și singura sursă de venit a micilor producători locali și a produselor autohtone în detrimentul celor importate? Care este interesul în timpul acestei pandemii? Nu să ne protejăm cetățenii și să încurajăm pe cât se poate afacerile micilor întreprinzători?, este mesajul transmis de liderul Pro România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “”Pentru supermarketuri-mumă, pentru piețe-ciumă” Reacție la restricțiile din pandemie

  1. Bine spus parul destept paraseste capul prost.Restrictia se refera la pietele inchise cum este cea din Iosefin nu stiu unde ati citit Dumneavoastra ca se inchid toate pietele?Sau este directiva venita de la Pinochio,Don Doctore de Ponta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *