Sorin Grindeanu, dezlănțuit la adresa guvernului

sorin grindeanu 9

”Iohannis și Orban ne-au mințit. Ne-au băgat în case și  am stat închiși două luni, în primăvară, pentru că așa a vrut Iohannis, dar au spus atunci că pregătesc sistemul sanitar, că pregătesc spitale, că aduc medicamnte, ventilatoare. Nu au adus nimic, iar raportul Curții de Conturi ne arată că au furat banii. Nu au nici un plan pentru România, ci doar o singură idee: să facă alegeri””, a declarat Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD.

Liderul social-democrat susține că guvernul liberal a distrus ceea ce mai era viabil în economia românească, fiind intersat doar de a salva economia marilor corporații. ”Au închis piețe și târguri, dar nu închid supermarketurile. Nu îi interesează economia țării. Au mințit cu Covid și sunt conștienți că au eșuat în gestionarea pandemiei, motiv pentru care vor doar alegeri. Asta este singura lor preocupare, să se facă alegeri cât mai repede, dacă se poate, chiar mâine. De ce? De frică, pentru că ei știu că românii încep să-și dea seama de ceea ce au făcut și îi vor sancționa, la vot. Noi am cerut amânarea alegerilor, dar a fost un dialog al surzilor.  PNL va pierde alegerile și e timpul ca românii să-și ia țara înapoi”, a declarat Sorin Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Sorin Grindeanu, dezlănțuit la adresa guvernului

  1. Sorine mai bine ai tacea din gura.Dar mataluta ce ai facut cat ai fost prim ministru?Ai aprobat minunatia ai de Lege 13 ale maestrului in justitie Iordache si in rest????Dar intradevar ai merite ai condus guvernul in 3(trei)persoane un prim ministru,un ministru Jianu si un secretat Pontica,Si PSD isti nu ti au recunoscut meritele te au dat jos prin motiune de cenzura si pina la urma te au dat si afara din partidul lor.Si acuma te GUDURI pe langa tot aceiasi care te au dat afara chiar ca este penibil

  2. Care e adevaratul Grindeanu cand era la pescuit cu Dragnea sau cand s-a baricadat in palatul Victoria cu Ponta? Nu conteaza, e doar un parvenit din sudul Banatului!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *