Pelici aşteaptă întăriri la Ripensia

Alexandru Pelici

Antrenorul cu portarii Călin Frunză este singura noutate de la reunirea divizionarei secunde Ripensia UVT, programată astăzi la arena „Electrica”.

„Principalul” Alexandru Pelici doreşte şi un goalkeeper pe care noul coleg din staff-ul tehnic să-l pregătească în partea secundă a actualei ediţii de campionat.

Alţi trei jucători se află pe lista antrenorului timişorean. Ripensia va intra vineri într-un semi-cantonament pe plan local cu două antrenamente pe zi, iar între 27 ianuarie şi 7 februarie va susţine un stagiu de pregătire în Antalya.

„În Turcia vom lucra mai mult pe partea tehnico-tactică şi tot acolo vom începe jocurile amicale. Vom disputa opt meciuri în perioada de pregătire, asta în cazul în care nu va fi amânată reluarea campionatului. Prima partidă va fi în 24 ianuarie cu echipa din Becicherecu Mic. În Antalya vom juca cinci meciuri. Plecările le ştiţi, venirile le aşteptăm în continuare. Sunt patru poziţii în teren pe care dorim să ne întărim. Ne aşteaptă un retur foarte greu, toate echipele se mişcă pe piaţa transferurilor. Vrem să facem şi noi acest lucru, sperăm să găsim jucători care să corespundă din toate punctele de vedere, adică să ne înţelegem cu ei în plan financiar, să fie buni şi tineri, sub 30 de ani, pentru că vrem să coborâm media de vârstă. Vom aduce doi-trei jucători de la echipa noastră sub 19 ani, ei vor face pregătirea cu noi, îi vom lua în cantonament. Toma şi Zaluschi şi-au făcut datoria faţă de Ripensia şi au plecat la mai bine. Le urez succes şi le mulţumesc pentru ce au făcut pentru clubul nostru! Nu avem nici un nume nou la reunire. Am spus exact de ce am nevoie pentru a întări lotul, iar primul pe listă este portarul. Aş mai vrea o aripă dreaptă, un atacant dreapta şi un vârf împins. Treaba mea este să antrenez echipa şi să scot maximum din ea. Cu străinii este o loterie. Primim multe propuneri, dar nu le cunoaştem potenţialul”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

„Căutăm jucători interesanţi care să fie mulţumiţi cu salariile pe care le oferim noi. Aşteptăm oferte last minute, aşa este piaţa în momentul de faţă. Suntem în legătură cu jucători din ligile a doua şi a treia”, a spus şi preşedintele Dumitru Mihu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns