Pedeapsă pentru pedofilul care și-a abuzat sexual fiicele în timp ce mama lor era plecată în străinătate

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pe Dorin B., un localnic din satul Burjuc, acuzat că şi-a molestat fiica în vârstă de 10 ani, lăsată în grija lui de mama acesteia, care plecase la muncă în Occident.

CITEȘTE ȘI: Avertizare cu efect imediat! Banatul, sub cod galben de grindină, averse torențiale şi vijelii

Bărbatul a fost arestat preventiv în luna noiembrie a anului trecut, după ce minora a povestit surorii mai mari traumele suferite. Adolescenta în vârstă de 17 ani, care la rândul ei a fost abuzată sexual, în copilărie, de tatăl acesteia, şi-a sunat mama, iar femeia a alertat autorităţile.

CITEȘTE ȘI: Zece fraţi au rămas orfani. Un şofer beat le-a ucis tatăl, care venea de la muncă, pe bicicletă

„Instanţa condamnă pe inculpatul B. Dorin Gheorghe, trimis în judecată în stare de arest preventiv, la pedeapsa de 3 (trei) ani şi 6 (şase) luni închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (cel puţin două acte materiale).

Admite acţiunea civilă formulată de Ministerul Public, în numele persoanei vătămate şi obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia Juecătoriei Deva.

Iniţial, anchetatorii au stabilit că bărbatul a abuzat-o pe copilă timp de nouă zile, dar în timpul investigaţiilor au aflat că ororile s-au intins pe parcursul a mai mult de un an. Agresorul îşi atingea copila în zonele intime, iar apoi se masturba, conform zhd.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns