Pe Drumul Boilor poți să mergi cu vacile. Viceprimarul Lațcău anunța că, până la Crăciun, va fi asfaltat pe toată lungimea sa

Trafic rutier închis pe Drumul Boilor pentru aproape o lună

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, anunța că, până la Crăciun, Drumul Boilor va fi asfaltat pe toată lungimea sa. Asta, chiar dacă mai existau anumite probleme, legate de unele terenuri pe care trebuie să fie executat drumul, pe care însă edilul le vedea rezolvate.

Așa că, în urmă cu o lună și jumătate, Ruben Lațcău promitea că în luna octombrie va începe execuția, iar până la sărbători, vom avea strat de asfalt turnat pe întreg sectorul de drum.

Iată că octombrie a trecut, însă suntem departe de a vedea forfotă în zonă, așa cum ar fi firesc, pentru ca execuția să fie gata până la Crăciun. Doar palide încercări de defrișări și un singur excavator prezent în zonă amintesc de promisiunile viceprimarului, care devin tot mai greu de realizat.

În plus, vegetația este atât de prezentă pe Drumul Boilor, încât se poate merge cu vacile, dacă e să folosim o expresie plastică. Așa că e greu de crezut că vom avea asfalt în acest an, cum spunea Ruben Lațcău, care a mai făcut o declarație hazardată, anume că până în 20 decembrie vor fi finalizate pistele și trotuarele până la ieșirea din Timișoara de pe Calea Buziașului.

CITEȘTE ȘI: O firmă timișeană patronată de un angajat la stat s-a abonat la contracte pe bani publici

Amenajarea Drumului Boilor costă 13,8 milioane lei, iar proiectul cuprinde realizarea carosabilului cu două benzi, a trotuarelor, amenajarea de piste de biciclete și spații verzi, construirea de podețe peste canalele de desecare, realizarea de lucrări pentru siguranța circulației, canalizare pluvială și menajeră, iluminat public, rețea de alimentare cu apă, reglementarea rețelelor electrice și realizarea canalului tehnic pentru cabluri. Lucrările au început în vara anului 2019, însă au fost oprite din cauza unor neînțelegeri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Pe Drumul Boilor poți să mergi cu vacile. Viceprimarul Lațcău anunța că, până la Crăciun, va fi asfaltat pe toată lungimea sa

  1. Nimic din ce au promis credulilor nu s-a concretizat.
    Praf in ochii….completati voi.
    De distrus au distrus.
    Desteptul invata din greselile altora , prostul nici din ale lui- proverb vechi romanesc.
    La buna vedere !

  2. E chiar reprezentativ numele pentru actuala administratie si a sustinatorilor lor și nu numai drumul in cauza ci tot ceea ce reprezinta ei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *