”PE AICI NU SE TRECE!” Câţiva timișoreni s-au trezit că nu-și mai pot scoate mașinile din garaj

garaje blocate1

Exasperarea este starea de spirit care a început să-i caracterizeze pe tot mai mulți dintre cetățenii Timișoarei, sătui să tot aștepte ca primăria lor să se transforme într-una de tip occidental, ai cărei funcționari să-i servească și să-i ajute, nu să-i ducă cu preșul și să-i încurce.

O asemenea timișoreancă iritată de modul în care municipalitatea găsește „soluții” la problemele semnalate este și doamna Georgeta Galeancu, care ne-a contactat la redacție pentru a-și spune oful.

 
După 40 de ani…
Doamna Galeancu locuiește într-un bloc vechi, cu trei etaje, pe bd. Take Ionescu nr. 19, iar în spatele acestuia are un garaj, la fel ca alți vecini din blocul dânsei, dar și din cele învecinate, numerele 15 și 17.

Ei bine, de la începutul lunii august, niciunul dintre respectivii locatari nu-și mai poate scoate mașina din garaj, din cauza unui vecin proaspăt sosit în zonă.

Acesta – ne informează doamna Galeancu – a devenit proprietar peste două apartamente din clădirea situată la numărul 23 și, în virtutea acestui fapt, a „plantat” mai întâi o schelă de construcție, pe perioada renovării clădirii, iar mai apoi un microbuz exact în mijlocul căii de acces auto care face legătura între bateriile de garaje respective și strada laterală, Aurel Popovici, pe unde mașinile ieșeau de 40 de ani încoace.

Ce soluţie a găsit primăria aflaţi din ziarul “Renaşterea bănăţeană” de joi, 8 octombrie.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “”PE AICI NU SE TRECE!” Câţiva timișoreni s-au trezit că nu-și mai pot scoate mașinile din garaj

  1. Am ajuns ca fiecare sa-și facă legea lui și sa nu îi mai pese de ceilalți. Ar trebui ca instituțiile statului sa facă ceva tot „legal” așa cu susține nesimțitul acela ca face blocând accesul atâtor oameni deținători de garaje și sa îl determine sa respecte drepturile celorlalți. Folosinta comuna nu înseamnă ca e numai a lui. Securistul și țiganul d racului. Au ajuns țiganii sa ne cotropeasca! Huooo!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *