Se încălzesc caloriferele timişorenilor!

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, Colterm SA a anunțat că va începe furnizarea agentului termic, începând din joi dimineață, de la ora 9.

Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente neplăcute, asociațiile de proprietari sunt rugate să verifice instalațiile interioare și să finalizeze eventualele lucrări aflate în curs de executare în blocuri sau chiar în apartamente.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să anunțe dispeceratul Colterm (telefon 0256.494.133) sau la adresa de e-mail: [email protected] eventualele probleme apărute în instalații pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor.

Agentul termic pentru încălzire este furnizat deja agenților economici și instituțiilor publice care au solicitat acest lucru, instalațiile de producere, transport și distribuție fiind pregătite pentru sezonul de încălzire 2015/2016.

Pentru o scurtă perioadă de timp (24-72 h), programul de furnizare va fi non-stop (cu adaptarea temperaturilor, pe timp de zi, în funcție de condițiile meteo), în această perioadă urmând a fi depistate și remediate zonele cu încălzire deficitară, iar după aceasta programul de furnizare va fi adaptat la condițiile meteo și pe timp de noapte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns