Paul Rednic şi Roxana Lucaciu, campioni mondiali!

roxana lucaciu paul rednic

Timişoara a găzduit în weekend Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, în cadrul evenimentului desfăşurându-se şi alte competiţii majore, cu licenţe World Dance Sport Federation (WDSF).

Momentul a fost prielnic pentru dansul sportiv românesc care a demonstrat încă odată valoarea sportivilor noştri, care au reuşit noi performanţe.

CITEȘTE ȘI: Avertisment de ultimă oră de la meteorologi! Cod portocaliu și galben de vânt, în Banat

De departe, cel mai important rezultat este cel al perechii compuse din Paul Rednic şi Roxana Lucaciu, care au reuşit să se încununeze cu titlul de campioni mondiali Under 21 Standard. Şi pentru ca acest tablou să fie perfect, cea de-a doua pereche românească participantă în acest concurs, Tiberiu Stan – Daria Grigore, a reuşit un parcurs excepţional, la final clasându-se pe treapta a treia a podiumului, trecându-şi în cont bronzul mondial.

Mai mult decât atât, competiţia WDSF Internaţional Open Timişoara, la secţiunea Adult Latin, a fost câştigată de perechea Ionuţ Alexandru Miculescu-Andra Păcurar, cu o nouă evoluţie de excepţie ce le-a adus noi medalii de aur internaţionale.

CITEȘTE ȘI: Elevii timișeni nu au voie să părăsească unitatea de învățământ în timpul programului școlar

Şi tot la Timişoara, la competiţia WDSF Open Youth Standard, perechea Sebastian Alin Zicoane-Anca Copos s-a clasat pe primul loc, perechea Dragos-Marian Comşa-Alexandra Cristina Bujor încheind evoluţia pe locul V.

Cuplul Sebastian Alin Zicoane-Anca Copos a evoluat şi în competiţia similară de adulţi, unde a reuşit prezenţa în finală, ocupând locul al patrulea.

CITEȘTE ȘI: Viol în curtea şcolii! Şocant: un elev de liceu şi-a forţat un coleg să îl abuzeze sexual pe un altul

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, la Almera (Olanda) s-a disputat competiţia WDSF World Open, unde secţiunea Adult Latino a fost clar adjudecată de perechea campioană en-titre a României, Paul Moldovan-Cristina Tătar.

Un alt succes românesc a fost obţinut la Kiev, de perechea Rareş Cojoc-Andreea Matei, în competiţia de WDSF World Open Adult Standard.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns