Patrule în Piața Traian

politia locala 6

Pe fondul sesizărilor existenței unor probleme legate de buna conviețuire a timișorenilor care locuiesc în zona Pieței Traian, polițiștii locali au efectuat, în ultima săptămână, mai multe acțiuni punctuale pe diferite linii în acest perimetrul, fiind instituite inclusiv patrule permanente de polițiști locali în zona menționată, pedestre pe timp de zi și auto pe timp de noapte.

CITEȘTE ȘI: 15 ani de puşcărie pentru tânărul care şi-a ucis iubita

În urma acestor acțiuni, au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale în valoare de 59.590 de lei, dintre care 27 pe linie de ordine publică persoanelor care au provocat scandaluri și au adresat cuvinte și expresii jignitoare cetățenilor.

CITEȘTE ȘI: Maria Grapini a răbufnit după referendum: A fost ca un duș rece. Am cheltuit bani cu drag

Totodată, pe linie comercială, au fost verificate 12 societati comerciale, fiind aplicate sancțiuni pentru lipsa acordului de funcţionare, a comercializării de mărfuri cu termen de valabilitate expirat şi neafişarea denumirii comerciantului.

Pe linie de disciplina în construcții, polițiștii locali au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru neîntreținerea clădirilor.

CITEȘTE ȘI: Sprijin pentru romii din zona Traian

Pe linie de protecție a mediului au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale celor care nu au întreținut curățenia în zonă, iar pe linie rutieră, politistii locali au constatat un numar de 43 de sanctiuni contraventionale pentru oprire și staționare neregulamentară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *