Maria Grapini a răbufnit după referendum: A fost ca un duș rece. Am cheltuit bani cu drag

Reacție vehementă a europarlamentarului Maria Grapini după ce referendumul pentru redefinirea familiei nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a trece la vot.

CITEȘTE ȘI: 15 ani de puşcărie pentru tânărul care şi-a ucis iubita

„Referendumul a fost ca un dus rece! Cel putin pentru mine dar cred ca si pentru alți romani.Am plecat la Bruxelles cu sufletul greu dar si cu o decizie!

De zeci de ani fac proiecte sociale,culturale,educationale.Am cheltuit bani cu drag,cu sentimentul ca ajut comunitatea,societatea!

Voi continua dar voi introduce un criteriu: ștampila de pe buletin!

CITEȘTE ȘI: Explozie într-un bloc. 13 persoane au fost evacuate

Voi investi doar in romanii care înțeleg sa respecte regulile democrației,drepturile dar si responsabilitățile constituționale! Stiu ca vor exista persoane care ma vor critica, unii vor spune ca e șantaj!

Nu este asa! Daca investești din banii personali,criteriile le alegi tu! Eu vreau sa mai sper ca vom avea o Românie mai buna!

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu a explodat după atacul la Mitropolitul Banatului: ‘Este de neînţeles, lipsit de substanţă şi bun simţ’

Dar pentru asta avem nevoie de educație civică si democratica! Sa fim critici dar si implicați! Sa cerem dar sa si facem!

Nu trebuie sa ne imbolnavim de lehamite si nici nu putem sa plecam toti din tara!”, a scris Maria Gapini pe Facebook, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
Ion 10 octombrie 2018
M.G. cu g dela gay. Cati dintre parlamentari,vor sa -si cresca copii lor in still,gay?
acid 8 octombrie 2018
proiecte sociale,culturale,educationale, doar pentru cei cu stampila in buletin. pe vremuri cei cu stampila in butetin beneficiau de sejuri gratuite pe Vacarescu, la Jebel sau la Gataia....... oare ce proiecte li se pregatesc ?
O timisoreanca 8 octombrie 2018
Cine a ajuns sa faca comentarii,pleava societatii
O timisoreanca 8 octombrie 2018
.ghitza ,nu esti om, esti chiar ghita
nici O'lae 8 octombrie 2018
Să înțelegem că s-a făcut referendumul din banii personali ai Grapinei?
ghitza 8 octombrie 2018
capra batrana si raioasa
Laie 8 octombrie 2018
Vino, tu, înapoi !!! Eheee ...