Explozie într-un bloc. 13 persoane au fost evacuate

O explozie puternică s-a înregistrat duminică seara la un apartament din oraşul Petrila. Explozia, produsă de o butelia de gaz metan, a fost urmată de un incendiu.

13 locatari au fost evacuaţi, existând pericolul de a fi intoxicaţi de la fumul dens.

CITEȘTE ȘI: 15 ani de puşcărie pentru tânărul care şi-a ucis iubita

Echipajele medicale de prim ajutor au găsit în apartament un bărbat rănit, pe care l-au transportat la spital, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„Pompierii au constatat că în bucătăria unui apartament, situat într-un bloc de pe strada Republicii, a avut loc un incendiu la o butelie şi materiale combustibile din imediata apropiere neurmat de explozie.

CITEȘTE ȘI: Gestul revoltător al unei femei: s-a pozat „bucuroasă” alături de o capră neagră ucisă

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a suferit intoxicaţii cu fum şi arsuri uşoare la încheietura mâinii drepte, acesta fiind preluat de echipajul SAJ şi transportat la UPU Petroşani.

Echipajele de pompieri au evacuat din apartamentele învecinate 13 persoane, 3 copii şi 10 adulţi.

Ei au suferit atacuri de panică, însă în urmă evaluării medicale nu au necesitat transportul la spital”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Echipele de intervenţii desfăşoară investigaţii pentru stabilirea cauzei probabile de producere.a incendiului, conform zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns