Patru români au murit într-un accident rutier produs în Italia

accident italia 1 1

Patru români au decedat în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă în apropierea localităţii Cesena din Italia.

„Consulatul General al României la Bologna urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineaţa zilei de 14 iulie 2019 în apropierea localităţii Cesena, incident în care patru cetăţeni români, rezidenţi în Republica Italiană, şi-au pierdut viaţa. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor decedate şi circumstanţele producerii incidentului”, au transmis, luni, reprezentanţii MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

CITEȘTE ȘI: Nenorocire în Bulgaria: o mașină cu români a intrat într-un camion. Doi morți și un copil în comă

Ministerul mai precizează „faptul că oficiul consular nu a fost notificat de autorităţile italiene în legătură cu acest accident, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară”.

Conform presei italiene, victimele accidentului aveau vârsta cuprinsă între 36 și 14 ani și se întorceau de la o ieșire la iarbă verde.

„Consulatul General al României la Bologna monitorizează cu prioritate situaţia, este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări”, conchide sursa citată


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *