Investiții în derulare în localități făgețene

canalizare 2

Mai multe proiecte de investiții cu fonduri atrase se află în implementare în localități aparținând de orașul Făget. Două dintre acestea se referă la rețele de apă și canalizare în satele Bătești și Begheiu Mic, finanțarea fiind obținută din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II.

CITEȘTE ȘI:  Sorina Pintea va trimite pacienți „sub acoperire” în spitale pentru a identifica medicii care cer șpagă

Valoarea nerambursabilă primită pentru primul proiect este de 7,8 milioane de lei, iar cea pentru al doilea, de 5,8 milioane de lei. Un alt obiectiv, de astă dată finanțat cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) constă în modernizarea drumului comunal DC 107, satul Temerești. De asemenea, s-a semnat un acord de grant prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei WiFi4EU pentru instalarea unor puncte de acces la internet fără fir.

Administrația locală urmează să depună în vederea obținerii finanțării un alt proiect prin care se va reabilita drumul comunal DC98 Bunea Mare-Făget, prin care se vor solicita 11,4 milioane de lei, fie din fonduri guvernamentale, fie din bani europeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *