Patru creșe, redeschise la Timişoara

Creșă nouă în Timișoara. Primăria caută constructor

Încă înainte de Crăciun, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, dădea o veste bună pentru 75 de copii și părinții lor. „Redeschidem patru creșe ce au fost închise în toamnă. E vorba de Creșa Sânziana de pe strada V. Lupu, Creșa Făt Frumos de pe strada Mureș, Creșa Sânziana de pe strada N. Leonard și Creșa Cosânzeana de pe strada M. S. Motohon.

13 creșe de stat sunt în Timișoara, iar cele patru de mai sus au stat închise încă din toamnă, din momentul în care a fost suspendată activitatea grădinițelor care funcționează în aceleași clădiri cu ele. Creșele în cauză nu au bucătărie proprie, bucătăriile grădinițelor fiind cele care le furnizau mâncarea. Și exact această lipsă am reușit să o rezolvăm, împreună cu viceprimarul Ruben Lațcău.

Grădinițele vor pregăti mâncarea pentru cele patru creșe, astfel încât să putem redeschide creșele în ianuarie. În plus, în prima săptămână de după Anul Nou vom asigura întregului personal care lucrează în cele 13 creșe testarea rapidă antigen SARS-Cov2, astfel încât atât angajații, cât și micuții și părinții lor, să își reia activitatea în siguranță.

Sunt multe lucruri de transparentizat, de îndreptat și de profesionalizat în Serviciul Public Creșe din subordinea Primăriei și sunt multe problemele cu care se confruntă creșele – ni le-ați spus voi, părinții și ni le-ați transmis și voi, angajații. Le vom îndrepta”, a promis primarul Dominic Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *