Patru benzi, trotuare, piste de biciclete şi un nou pasaj spre Săcălaz

drum sacalaz 1

Primarul Nicolae Robu doreşte realizarea unui nou pasaj spre ieşirea la Săcălaz, întrucât cel actual nu mai răspunde noilor cerinţe de trafic ridicat. Noul obiectiv va avea patru benzi, câte două pe fiecare linie, precum şi trotuare şi piste de biciclete. După luarea deciziei, pasajul ar urma să fie gata în următorii doi-trei ani.

În conferinţa de presă în care a făcut anunţul, primarul Timişoarei a fost alături de Cosmin Buboi, candidat la Primăria Săcălaz, cu care speră ca împreună să realizeze acest proiect extrem de important. Prima etapă pentru realizarea obiectivului ar fi obţinerea finanţării de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru care liberalii timişeni vor face demersuri la guvern.

CITEŞTE ŞI: O călugăriţă din Timiș, găsită în prag de hipotermie în Munţii Bucegi

„Este un proiect foarte important pentru Săcălaz, pentru că traficul s-a intensificat foarte mult şi s-a ajuns să se circule în coloană, bară la bară. Pe de altă parte, infrastructura rutieră înfăptuită va putea deschide calea multor investitori, în special a companiilor multinaţionale”, a declarat Cosmin Buboi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Patru benzi, trotuare, piste de biciclete şi un nou pasaj spre Săcălaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *