Robu a anunţat câţi şefi de deconcentrate îşi păstrează posturile

Anunţ important pentru directorii deconcentratelor timişene: Nicolae Robu a făcut public numărul celor care îşi vor păstra funcţiile, chiar şi după venirea PNL la guvernare.

Cu toate că, anterior, declarase că sunt câţiva şefi care şi-au făcut bine treaba, preşedintele PNL Timiş a venit cu o abordare mai radicală. Z-E-R-O este numărul pe care Robu îl va scrie pe foaia cu care va apărea în faţa mass-media pentru a anunţa câţi directori nu vor fi schimbaţi.

„M-am lămurit repede de toţi. O să mă vedeţi cu o foaie pe care voi scrie acel număr, ştiţi dumneavoastră”, a declarat Nicolae Robu.

Totuşi, momentul se mai lasă aşteptat, după cum a precizat primarul Timişoarei, liberalii find ocupaţi cu finalizarea alegerilor prezidenţiale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Robu a anunţat câţi şefi de deconcentrate îşi păstrează posturile

  1. Omul asta da dovada ca nu a inteles nimica dupa 30 de ani de la revolutie . Robule intr-o tara normala nu bananiera ca Romania ar trebuii cinform legii ca functionarii publici sa ocupe functiile in urma unor concursuri care sa demonstreze calitatile pentru ocuparea postului respectiv . In schimb voi PNL -isti sunteti la fel ca Pad-isti si ca mai toti politicienii abia asteptati sa va instalati propriile capuse pe scaunele lasate libere .

Lasă un răspuns