Robu a anunţat câţi şefi de deconcentrate îşi păstrează posturile

robu 22

Anunţ important pentru directorii deconcentratelor timişene: Nicolae Robu a făcut public numărul celor care îşi vor păstra funcţiile, chiar şi după venirea PNL la guvernare.

Cu toate că, anterior, declarase că sunt câţiva şefi care şi-au făcut bine treaba, preşedintele PNL Timiş a venit cu o abordare mai radicală. Z-E-R-O este numărul pe care Robu îl va scrie pe foaia cu care va apărea în faţa mass-media pentru a anunţa câţi directori nu vor fi schimbaţi.

„M-am lămurit repede de toţi. O să mă vedeţi cu o foaie pe care voi scrie acel număr, ştiţi dumneavoastră”, a declarat Nicolae Robu.

Totuşi, momentul se mai lasă aşteptat, după cum a precizat primarul Timişoarei, liberalii find ocupaţi cu finalizarea alegerilor prezidenţiale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Robu a anunţat câţi şefi de deconcentrate îşi păstrează posturile

  1. Omul asta da dovada ca nu a inteles nimica dupa 30 de ani de la revolutie . Robule intr-o tara normala nu bananiera ca Romania ar trebuii cinform legii ca functionarii publici sa ocupe functiile in urma unor concursuri care sa demonstreze calitatile pentru ocuparea postului respectiv . In schimb voi PNL -isti sunteti la fel ca Pad-isti si ca mai toti politicienii abia asteptati sa va instalati propriile capuse pe scaunele lasate libere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *