Patronii unor restaurante au interzis accesul copiilor. Părinții trebuie să garanteze că micuții nu se ridică de pe scaun

HoReCa vrea liber pentru toți cei care au certificat verde

Deschiderea restaurantelor în interior se pare că a adus mai multe reguli decât cele impuse de Guvern. În Constanţa, pentru a evita acuzaţia de zădărnicire a combaterii bolilor, patronii unor restaurante au completat lista măsurilor obligatorii cu reguli proprii.

În unele restaurante, copiii sub paisprezece ani nu au voie să vină în restaurant dacă părinţii nu îşi asumă faptul că aceştia stau la masă şi nu zburdă printre picioarele celorlalţi clienţi.

Restaurantele s-au confruntat cu diferite situaţii de când au redeschis, iar această regulă îi face pe clienţi să se simtă în siguranţă, susțin o parte din patronii restaurantelor de pe litoral.

„Sunt dispus să pierd un segment de clienţi, sunt dispus poate să pierd şi din cifra de afaceri, să scadă vânzarea să spunem. Şi părinţii şi copiii trebuie să păstreze distanţa socială. Şi părintele care aleargă după copil să mi-l adune dintre mese, trebuie să păstreze distanţa socială”, a spus Danu Crinu, proprietarul unui restaurant.

Părerile sunt împărţite pe grupurile de mămici, unele acceptă faptul că cei mici nu pot fi mereu controlaţi.

Sursa: Mediafax

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Patronii unor restaurante au interzis accesul copiilor. Părinții trebuie să garanteze că micuții nu se ridică de pe scaun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *